Schadeherstel


Sraar Roebbers Autoschade is autoschadeherstelbedrijf dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Bij ons bedrijf bent u verzekerd van: kwaliteit, goed opgeleid personeel, optimale bedrijfsuitrusting, garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en uitstekende service. Sraar Roebbers autoschade is het juiste adres voor:

  • Specialist in schade hersel volgens de branchenorm
  • Kleine schades klaar terwijl u wacht
  • Schade taxatie
  • Restauratie
  • Spuiten met topkwaliteit laksystemen en eigen kleuren-mengafdeling
  • Styling en Design

 

Bij ons kunt u terrecht voor herstelwerkzaamheden van kleine en grote schade's.
Ook voor volledige restauratie of ombouw en styling van uw auto bent u bij Sraar Roebers aan het juiste adres.

SchadeTaxatie

In ons computersysteem worden alle gegevens van uw auto opgeslagen. Onze schademanager bepaalt de schadeomvang en stemt zijn bevindingen af met de verzekeringsmaatschappij. Digitale foto’s worden aan de verzekeringsmaatschappij verzonden. De schade wordt vastgelegd in een audatex- schaderapport. In dit rapport worden alle gegevens vastgelegd met betrekking tot het voertuig, beschadigde onderdelen en de te verrichten werkzaamheden. Deze gegevens worden verwerkt en berekend, waarna een exact schadebedrag volgt.

Styling

Onder styling verstaan wij het optisch tunen van uw auto. Denk hierbij aan uitbouw, ombouw, spoilers, verlagen, lichtmetalen velgen, ramen tinten etc. Dankzij onze contacten met diverse gerenomeerde tuning bedrijven zijn wij tot nagenoeg alles in staat.

Spuiterij

Wij beschikken over eigen spuitcabines, een eigen kleuren mengafdeling en personeel met uitzonderlijke specialisaties. Naast regulier spuitwerk kunt u bij ons ook terecht voor het spuiten van spuitbare metalen, airbrush of special paintjobs voor auto's, motoren, scooters en andere objecten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Restauratie

Roebbers AutoSchade is het juiste adres voor volledige restauratie projecten van bijvoorbeeld uw geliefde klassieker. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur, gereedschappen, ervaring en een eigen spuiterij om uw te restaureren voertuig volledig te restaureren naar uw eigen wensen. Op onze website kunt u een aantal voorbeelden vinden van restauratie projecten uitgevoerd door Roebbers Autoschade. Wij hopen u hiermee een indruk te geven van de mogelijkheden.